Kerta- tai sopimussiivous Seinäjoen seudulla

Yhteystiedot

SiniService Oy tarjoaa laadukasta kerta- tai sopimussiivousta sekä kotitalouksille että yrityksille. Ota yhteyttä ja kysy lisää sopimussiivouksesta tai muista palveluistamme!

Kun sopimussiivousta lähdetään laatimaan asiakkaan kanssa, haluamme todella sitoutua omalta osaltamme siivouspalvelun tuottajana siihen, että laatu on korkeatasoista ja että sovitut siivoustoimenpiteet suoritetaan ajallaan – huolehdimme kaikista siivouskohteistamme tarkasti ja ammattitaidolla. Kartoitamme alussa tilanteesi yksityiskohtaisesti, ja rakennamme sopimussiivousta koskevan palvelukokonaisuuden sitten sen pohjalta niin, että se vastaa kaikkiin tarpeisiin.

Toteutamme sopimussiivoukset säännöllisesti toistuvina ylläpitosiivouksina, esimerkiksi jatkuvana siivouksena yksityisille kotitalouksille. Yrityksille on tarjolla jatkuvaa yrityssiivousta. Laadimme mielellämme pidemmätkin sopimussiivoukset asiakkaidemme kanssa, ja luotettavana yrityksenä olemme valmiina huolehtimaan kotisi tai liiketilasi siisteydestä ja puhtaudesta juuri niin pitkäkestoisesti kuin vain itse haluat.

Siivousta taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille ylläpitosiivousta, joka on luonteeltaan säännöllisesti jatkuvaa siivousta, esimerkiksi viikkosiivousta. Ylläpitosiivouksesta voidaan laatia myös pidempikestoinen sopimussiivous, joka varmistaa kotisi, toimitilasi tai taloyhtiön yleisten tilojen siisteyden ja puhtauden jatkuvasti. Kun luotettavat asiantuntijat huolehtivat siivouksesta, lopputuloksesta tulee erinomainen. Voimme räätälöidä juuri sinulle parhaiten sopivan siivouspaketin tarvittavine toimenpiteineen.

Yksi yrityksemme tärkeistä arvoista on luotettavuus: siivoojamme tulevat paikalle sovittuina aikoina ja tekevät sovitut siivoustoimenpiteet tinkimättä työn laadusta.

Ota yhteyttä!