Yritys

Siivousyritys Seinäjoella

SiniService Oy on etelä-pohjalainen perheyritys, joka on tuottanut laadukkaita siivouspalveluja Seinäjoen talousalueella jo vuodesta 2002 lähtien. Tammikuussa 2017 yrityskaupan myötä omistus ja johto vaihtuivat kokonaisuudessaan toiselle perheelle. Uusina yrittäjinä toimimme me – Teija ja Jarkko Heinonen Seinäjoelta. Meillä on kokemusta yrittäjyydestä, yrityksien johtamisesta ja hallinnoimisesta yli 20 vuoden ajalta

Meille on aina ollut tärkeintä tyytyväiset asiakkaat sekä hyvinvoiva ja reipas henkilökunta. Siivousyrityksemme onkin saanut kiitosta asiakkailtamme työstämme sekä luotettavuudesta ja ahkeruudesta.

Asiakas toiminnan keskiössä

Siivoustöissä käytämme pääosin luontoystävällisiä pesuaineita ja välineitä. Annamme työllemme laatutakuun ja sillä takaamme asiakkaillemme parhaan lopputuloksen palveluillemme.

Meille kaikki asiakkaat ovat tärkeitä ja panostamme työhön aina 100%:sti oli kyseessä sitten yritys tai yksityinen kuluttaja.

Käytössämme on uusinta tietoa alalla edustava ATOPs Lite -työnmittausjärjestelmäohjelmisto, joka sisältää muun muassa uusimmat siivoustyön menetelmä- ja aikastandardit.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää sopimussiivouksesta tai muista palveluistamme!

siivouspalvelu